Over mij

Ruim 25 jaar geleden ben ik toevallig dit vak ingerold om ervaring op te doen voor mijn latere werk. Dat is er niet van gekomen en ik ben in dit vak blijven ‘hangen’.

Alle jaren heb ik vanuit de salarisadministratie gewerkt met een paar kleine uitstapjes. Op deze manier heb ik een mooie C.V. kunnen opbouwen en veel van allerlei organisatie kunnen zien.

Als core business heb ik de salarisadministratie, maar wil je dit vak goed kunnen uitvoeren heb je ook kennis en kunde nodig van het HR vak, administratie en de inkomstenbelasting.

Ruim tien jaar geleden bewust de keuze voor het zelfstandige gekozen. Meer vrijheden, maar ook de mate van dienstverlening kun je veel meer naar je toetrekken.

De laatste jaren heb ik veel vanuit huis gewerkt en niet meer op de locatie van de klant en mezelf aangeboden als salarisspecialist door middel van een administratiekantoor. Door als zzp-er op deze manier te werken, heeft de klant altijd met mij te maken en niet met een werknemer. Of weer een andere werknemer. Bij mij heb je altijd contact met één en dezelfde en dat ben ik. Ik word alleen vervangen tijdens ziekte of tijdens een vakantie.

Door samen te werken met partner zzp-ers heb ik een betrouwbare groep mensen om me heen die me eventueel op allerlei manier kunnen ondersteunen en kan ik een dienstverlening aanbieden waar ik volledig achtersta, maar ook kan garanderen